вівторок, 18 лютого 2020 р.

Завдання професійного змісту з математики за професією кухар, кондитер


ДПТНЗ « Камінь – Каширське  ВПУ »






Завдання
професійного змісту з математики за професією кухар, кондитер




Завдання 1
       При приготуванні 100 штук пиріжків із дріжджового тіста витрати борошна з базисною вологістю 14,5% складають 5800г.
       У кондитерський цех надійшло борошно з вмістом вологи 12%.
       Розрахувати кількість борошна і води для приготування 100 шт. пиріжків із борошна з вмістом вологи 12%.
Завдання 2
       При приготуванні 100 штук пиріжків із дріжджового тіста витрати борошна з базисною вологістю 14,5% складають 5800г. У кондитерський цех надійшло борошно з вмістом вологи 16,5%.
       Розрахувати кількість борошна для приготування 100шт. пиріжків із борошна з вмістом вологи 16,5%.
Завдання 3
       При виготовленні 1000 шт. булочок витрати борошна повинні скласти 40 кг.
       Борошно що надійшло на виробництво . має вологість 14%.
       Розрахувати кількість борошна для приготування 1000 шт. булочок із борошна з вмістом вологи 14%.


Завдання 4
       При виготовленні 1000 шт. булочок витрати борошна повинні скласти 40 кг.
       Борошно що надійшло на виробництво, має вологість 15,5%.
       Розрахувати кількість борошна для приготування 1000 шт. булочок із борошна з вмістом вологи 15,5%.
Завдання 5
       Для приготування 100 штук булочок витрати борошна складають 4900г, води – 2000г.
       У кондитерський цех надійшло борошно з вмістом вологи 13,5%.
       Розрахувати кількість борошна і води для приготування 100 шт. булочок із борошна, що має вологість13,5%.
Завдання 6
       Для приготування 100 штук булочок витрати борошна складають 5100г, води – 1800г.
       У кондитерський цех надійшло борошно з вмістом 16,5%.
       Розрахувати кількість борошна і води для приготування 100 шт. булочок із борошна. Що має вологість 16,5%.
Завдання 7
       Для приготування 100 шт. булочок бутербродних витрат борошна повинні скласти 4000г.
       Борошно, що надійшло на виробництво, має вологість 12,5%.
       Розрахувати кількість борошна для приготування 150 шт. булочок із борошна з вмістом вологи 15,5%.
Завдання 8
       Визначити витрати маси (у кг) і упікання (у%) до маси тіста при випіканні 100 шт. булочок масою по 50г.
Завдання 9
       Визначити витрати маси (у кг) і упікання (у%) до маси тіста при випіканні 100 шт. булочок масою по 65 г. На 100 шт. булочок витратили 7,3 кг тіста.
Завдання 10
       Визначити витрати маси (у кг) і упікання (у%) до маси тіста при випіканні 100 шт. булочок спільних масою по 40 кг. На 100 шт. булочок витратили 4700г тіста.



Завдання 11
       Визначити витрати маси (у кг) і упікання (у%) до маси тіста при випіканні здоби звичайної (100 шт. плюшок по 50г). На 100 шт. плюшок витратили 5750г тіста.
Завдання 12
       Визначити витрати маси (у кг) і упікання (у%) до маси тіста при випіканні 100 штук булочок витратили 8300г. тіста.
Завдання 12
       Визначити втрати маси (у кг) і упікання (у%) до маси тіста при випіканні 100 штук булочок по 75г.
Завдання 13
       Визначити процент упікання при випіканні 100 штук булочок масою по 75г.
       Маса тіста 8500г.
Завдання 14
       Визначити упікання (у %) при випіканні 10 штук кексів по 500г. Маса тіста 5500г.
Завдання 15
       Визначити упікання (у %) при випіканні 8 штук пасок масою 500г. Маса тіста 4400г.
Завдання 16
       Визначити упікання (у %) при випіканні 100 штук кексів по  300г. Маса тіста 35324г.
Припікання
Завдання 17
       Розрахувати розміри припікання при виготовленні 100 штук булочок масою по 50г.
       На 100 шт. булочок витратили 3377г борошна.
Завдання 18
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук булочок шкільних по 40г. Витрати Борошна – 3121г.
Завдання 19
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук булочок по 65 г.
       Витрати борошна – 3760г.
Завдання 20
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук булочок по 50г.
Витрати борошна – 2800г.


Завдання 21
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук булочок по 50г.
       Витрати борошна становлять 4000г.
Завдання 22
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук плюшок по 50г.
       Витрати борошна – 3700г.
Завдання 23
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук булочок по 75г.
       Витрати борошна – 4425г.
Завдання 24
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук бубликів по 87г.
       Витрати борошна – 5100г.
Завдання 25
       Розрахувати розмір припікання при виготовленні 100 штук кексів по 100г.
       Витрати борошна – 5592г.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шукати в цьому блозі